Bryllupsfest med forudgående reception

 

Clausholm Festlokaler har facilteterne til den ultimativt store dag, med bryllupsreception efterfulgt af bryllupsfest. 

Alle lokaler befinder sig i hovedbygningen til Clausholm Slots avlsgård. Anlægget er opført i 1860 og byder velkommen fra det allerførste indtryk med historie, storhed og hyggelig brostensbelagt gårdsplads.

Lokalernes indretning

Receptionslokalet består af 4 sammenhængende rum, hvori 80 personer ubesværet kan cirkulere mellem ståborde og enkelte siddepladser. Receptionen starter i modtagerummet, her er opstillet gavebord, ventesofa og ståborde. Fra et lokale er der udgang til terrasse med udsigt over haven. Der er adgang til køkken samt toiletfaciliteter.

Lokalerne fremstår lyse, rene og enkle, med velholdte parketgulve og store vinduespartier, hvorfra der er udsigt til haven på den ene side og gårdanlægget på den anden. Væggene er udsmykket med fotostater fra Clausholm Slot & Park. Gæsterne er velkomne til en spadseretur i slotsparken.

Praktiske oplysninger

Det er tilladt selv at medbringe mad, drikkevarer, blomster, personale og alt andet til receptionen. Champagneglas, ølglas og kaffeservice er til rådighed. Receptionen kan, efter ønske, helt eller delvist arrangeres af Clausholm Slots samarbejdspartnere.
Receptionslokalerne udlejes kun i forbindelse med leje af selskabslokalet.