Bryllup med vielse på slottet

Clausholm Slot tilbyder en smuk og historisk ramme omkring jeres bryllup. Her er alle muligheder for at sætte fokus på det væsentlige.

Når I vælger at holde jeres bryllupsfest, eller bryllupsreception, i Clausholm Selskabslokale, har I samtidig mulighed for at blive viet i kirken på Clausholm Slot. Kirken er en seværdighed i sig selv, og med sin beliggenhed på 1. sal, med udsigt ud mod park og natur, som modsætning til dens indre skønhed og forhøjede ro, udgør den en fantastisk ramme om en af livets store begivenheder.

Vielse i den lille slotskirke

Kirken, der ligger i slottets vestfløj, har plads til 95 bryllupsgæster. 

Vielsen foregår til tonerne fra Clausholms gamle autentiske orgel. Det blev bygget specielt til slottet i 1690’erne, og er idag kendt og berømt blandt organister verden over for sin meget smukke klang.

Slotskirken på Clausholm er indviet, men har ikke en fast præst tilknyttet. Slottet har derfor kontakt til en organist og en ekstern præst, som efter aftale med slottets personale gerne forestår vielsen (mod betaling af honorar).

Af hensyn til de historiske omgivelser er det ikke tilladt at pynte inde i kirken. Ligeledes er det ikke tilladt at kaste ris.

I kan blive viet i Clausholm Slotskirke fra Maj til September.

Bryllupsfotos på Clausholm Slot & Park

Efter vielsen vælger mange brudepar slottet eller slotsparken som den romantiske ramme for  bryllups billederne. Havesalen samt udvalgte rum på 1.sal danner baggrund for det klassisk smukke bryllups billede, der dog sagtens kan have lidt barokt "spræl". Haven med fontæneanlægget, de tilstødende alléer med høje statelige linde træer, dammene og længst ude  naturskoven danner en enestående ramme for alle kategorier, det søde, sjove og sprælske men også det højtidelige, og klassiske.

Mens der fotograferes, kan bryllupsgæsterne nyde en smuk og forfriskende tur gennem slotsparken op til Clausholm Selskabslokale. Gangbesværede bør dog tage turen i bil. Gæsterne kan feks. blive modtaget af en aperitif på terrassen, dette vil skabe en glidende overgang og udnytte den ventetid der måtte være på at brudeparret er færdige med fotografering.

 

Bryllupsfotos på Clausholm Slot & Park