Totalarrangementer

Læn dig tilbage – og nyd oplevelsen

Har du forelsket dig i Clausholm Selskabslokale som det perfekte sted til dit store arrangement? Så kan du enten vælge at arrangere alting selv, eller du kan overlade alt (eller dele af arrangementet) i professionelle hænder.

I begge tilfælde sætter du dit helt eget præg på tingene…!

Fra Clausholm Selskabslokale kan vi varmt anbefale vores to samarbejdspartnere KOK-OMEGA fra Hinnerup og Restaurant Mejeriet fra Århus.

Kok-Omega:

Vi har set flere eksempler på Ivan Englysts flotte arrangementer med fantastisk mad og tilhørende gode vine fra Decato Vine (hvor du har mulighed for at levere uåbnede flasker retur efter arrangementet).

Et totalarrangement fra KOK-OMEGA afvikles altid professionelt. Det er sikkert og med et særligt, personligt ”touch”, helt efter dine ønsker. Du og dine gæster kan trygt læne jer tilbage, nyde den store dag og hinandens selskab!

Menuforslag fra kokken til inspiration:
Bryllupsmenu – Konfirmation – Festmenu/BuffetJulefrokost - Nytårsmenu

Restaurant Mejeriet:

Restaurant Mejeriet holder til i naturskønne omgivelser ved Vilhelmsborg nær Aarhus. Foruden sin à la carte menu er restauranten kendt for sine selskaber, både i egne selskabslokaler og ud af huset. Sæsonens råvarer er omdrejningspunkt for Mejeriets menuer, og Mejeriet finder helst såvel kød som grøntsager hos lokale producenter, hvor kvaliteten er i top. For Mejeriet er Gæstens ønsker centrale i menuplanlægningen, således at gæsten får en uforglemmelig oplevelse.

Restaurant Mejeriet har stor erfaring i afvikling af såvel både store som små arrangementer på Clausholm Slot.

Vi stiller gerne vores mange årige erfaring til rådighed for at skabe de perfekte forudsætninger for en unik fest i de smukke rammer.

Mejeriets menuer:

3 Retters Sæson Menu Kr. 295,-
4 Retters Sæson Menu Kr. 350,-
Stor Sæson Buffet Kr. 350,-

Vi laver altid individuelle menuforslag ud fra Jeres tanker og ønsker.

Vi stiller gerne med faglærte tjenere til hjælp med afvikling, og tilbyder køb af matchende vine til ”butiks pris”

Måtte vi høre nærmere.

Martin Lemvig