Lejebetingelser

Ved leje af Clausholm Selskabslokale står lejer SELV for hele arrangementet.

Lejemålet omfatter:

  • leje af selskabslokalet (120 m2) med terrasse ud mod haven (og havemøbler, bestående af 10 borde og 40 havestole)
    parkering på gårdspladsen
  • adgang til Clausholm Slotspark i åbningstiden*
  • adgang til to toiletter samt handicaptoilet med pusleplads
  • adgang til et fuldt udstyret køkken med industriinventar og separat kølerum
  • stole og firkantede borde (15 borde à 90 x 240 cm) til 100 personer
  • 10 runde borde Ø150 cm med plads til 8 personer pr. bord
  • komplet service til 100 personer med alt, hvad dette indebærer af almindeligt service, glas og bestik, lysestager, vaser, termokander osv.
  • slutrengøring

Vi gør opmærksom på, at drys fra de smukke, gamle murstensvægge i selskabslokalet kan forekomme. Derfor frarådes det at dække borde helt op ad ydermurene.

*Adgang til Clausholm Slotspark
Ved leje af Clausholm Selskabslokale i perioden 1. maj til 30. september har lejer og dennes gæster fri adgang til Clausholm Slotspark i åbningstiden (til kl. 19.00). Dette gælder almindelig, respektfuld færdsel i parken og anlægget så som gåture på veje og stier. Børn skal holdes under opsyn, og alle gæster bedes holde sig i forsvarlig afstand af den dybe voldgrav omkring slottet. Al færdsel sker på eget ansvar. Egentlige aktiviteter i slotsparken må kun finde sted efter forudgående aftale med slottets personale.

Rygning

Rygning er tilladt i selskabslokalet og på terrassen (husk askebægre). Det er lejers ansvar at være opmærksom på de gældende rygeregler, når/hvis der ansættes personale.

Lejer medbringer selv…

Lejer medbringer selv den ønskede bordpynt, duge, servietter, lys og blomster – samt viskestykker, musikanlæg (inkl. højttalere) og anden underholdning.

Forbrug, oprydning og slutrengøring

Lejen inkluderer forbrug af varme, vand og el – samt slutrengøring.

Køkken, toiletter, terrasse og selskabslokale skal efterlades opryddede, al opvask skal være klaret og sat på plads. Ovne, kølefaciliteter og lysestager mv. skal være rengjorte. Borde og stole skal være stillet på plads. Al affald smides i containeren udenfor.

Adgang til lokalet (nøgle)

Ved arrangementer på hverdage (mandag-torsdag) udleveres nøglen dagen før fra kl. 10.00 og skal være tilbageleveret dagen efter arrangementet kl. 10.00.

Ved weekendarrangementer udleveres nøglen fra fredag kl. 10.00 og skal være tilbageleveret søndag kl. 16.00.

Slotskirken

Ved vielse i den lille kirke på Clausholm Slot har lejer og dennes gæster adgang til kirken 1 time før vielsen. Det er ikke tilladt at pynte kirken. Leje af kirken inkluderer ikke præst, organist eller kor. Slottets personale anviser muligheder. Honorar til præst og organist må påregnes.

NB: Det er ikke tilladt at kaste ris, frø eller lignende!

 

Betaling

Reglerne for betaling af lejebeløb samt depositum er beskrevet i afsnittet ”Priser”.

Afbestilling

Reglerne for afbestilling af et arrangement er beskrevet i afsnittet ”Priser”.

Støj

Festen/arrangementet skal ikke være tilendebragt til en bestemt tid (dog inden for lejemålets varighed). I Clausholm Selskabslokale kan I feste til den lyse morgen, hvis stemningen er til det, blot skal alle døre og vinduer holdes lukket efter klokken 23.00. Støjende aktiviteter på terrassen eller på gårdspladsen må ikke forekomme efter kl. 23.00.

Lejers ansvar

Som lejer hæfter man for skader forårsaget af lejer selv og/eller dennes gæster, ligesom vi kontrollerer oprydning og stand ved aflevering. Såfremt alt ikke er i tilfredsstillende stand ved aflevering, kan fradrag i depositum samt evt. efter-fakturering forekomme.

Lejer er selv ansvarlig for hele arrangementet og for sine gæster, personale, musikere samt eventuelle varer, gaver, blomster, fadølsanlæg o.a., som man måtte bestille til arrangementet, eller som éns gæster sender i anledning af arrange-mentet.

På samme måde er man som lejer selv ansvarlig for at modtage tingene, for at modtage sine gæster, anvise korrekt parkering (på gårdspladsen) samt for at sikre, at gæsterne informeres om retningslinjerne for færdsel og ophold i og omkring Clausholm Selskabslokale.