Julefrokost med slotsbesøg

Slips og høje hæle? Eller striktrøjer og varme støvler? Ligegyldigt hvad, så er Clausholm Selskabslokale det helt perfekte sted til firmaets  julefrokost!

På Clausholm  kan  I sætte jeres helt eget præg på julefrokosten, I har  lokalerne for jer selv, og her er på alle måder ”højt til loftet” (se lejebetingelser). Nærmeste nabo er nemlig Clausholm Slot.

I Clausholm Selskabslokale er det nemt at skabe en autentisk og hyggelig julestemning pga den helt specielle atmosfære i det store rum med rå murstensvægge og smukke, gamle vinduespartier. Det er ligeledes nemt at forestille sig en nisse eller to i de gamle kroge!

Clausholm Selskabslokale har god plads til 100 spisende gæster. I kan enten vælge  selv at stå for hele arrangementet, eller vælge et totalarrangement, med en spændende julefrokost menú og gode vine, leveret fra en vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder med Restaurant Mejeriet i Århus samt  KOK OMEGA fra Hinnerup.

Slotsbesøg og socialt samvær inden julefrokosten*

Hvis I ønsker det, er der  mulighed for, at lave et mindre arrangement på Clausholm Slot, inden selve julefrokosten begynder. Det kan fx være:

• en halv times foredrag om slottet i Havesalen,
• en hyggelig vinsmagning i slotskælderen, som arrangeres med ekstern leverandør.

Herefter kan I spadsere en dejlig vintertur gennem slotsparken op til Clausholm Selskabslokale, mens I samler appetit til julefrokosten, som venter…