Clausholms selskabslokale

Din Fest på Clausholm

 

Clausholm Selskabslokale er velegnet til alle livets store fester; bryllup, dåb og konfirmation, også de mere arbejdsprægede, som et firma eller kundeevent, der virkelig bringer medarbejdere eller kunder en speciel opmærksomhed og i fokus. I Clausholm Selskabs lokaler er der mulighed for at lave et målrettet, specielt og perfekt arrangement i historiske rammer og omgivelser. Alt er nemt og velorganiseret,  der er god plads og masser af mulighed for at lave smukke og vellykkede arrangementer, både de traditionelle og dem der "tænker ud af boksen".

Clausholm Selskabslokale ligger i den sydlige udkant af Clausholm Slotspark. Lokalet ligger i hovedbygningen til Clausholm Avlsgård, som er et historisk gårdanlæg fra1860.

Se tegning over Clausholm Selskabslokale.

Atmosfæren starter med Stedet

 

Clausholm Selskabslokale er en del af godsets gamle avlsgård, festlokalet har tykke rå murstensvægge, vinduer i to niveauer og store trefløjede glasdøre der åbner ud mod en brostensbelagt gårdsplads på den ene side og mod en stor terrasse samt en dejlig have på den anden side. Her er god plads til 100 spisende gæster.

 

Din Fest på Clausholm

Bryllupsfest med vielse i slotskirken

Når I holder jeres bryllupsfest i Clausholm Selskabslokale, får I samtidig en unik mulighed for at blive viet i den lille, historiske kirke på Clausholm Slot. Læs mere her.

Fremvisning

I er meget velkomne til at se selskabslokalet, inden I bestemmer jer. Kontakt Klaus Edgert på mobil 30 350 650  eller e-mail mk@clausholm.dk.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om mulighederne her på sitet – eller kontakte sekretær Birgitte Buchsti på telefon 86 49 12 00 eller bb@clausholm.dk