Blomster

I Clausholm Selskabslokale har du muligheden for at sætte dit helt eget præg på tingene – også når det kommer til dekoration af bordene og lokalet.

Hvis du ikke har så meget tid og gerne vil være sikker på, at alt er perfekt til dit arrangement,  kan det være en god ide at alliere sig med en professionel blomsterdekoratør.

På Clausholm har vi et godt samarbejde med blomsterdekoratør Tina Mette Juhl-Olesen fra firmaet GULD OG GRØNNE SKOVE. Tina har tidligere leveret de mest fantastiske kreationer til Clausholm Selskabslokale – til en absolut rimelig pris.

Guld og Grønne Skove laver unikke blomsterløsninger til den store dag – lige fra klassiske dekorationer til det helt utraditionelle. Dekorationerne tager gerne udgangspunkt i dine egne idéer, ligesom  Guld og Grønne Skove gerne udarbejder flere forskellige forslag.

Tina Mette Juhl-Olesen er udlært blomsterdekoratør og har arbejdet i faget siden 1996, hendes CV omfatter binderi til kongehuset, dekoration af store rum som Ridehuset på Værket i Randers og Studenter-huset i Århus ( i forbindelse med maskeballet til 1700-talsfestivalen i 2012). Tina designede og udførte en kjole af blade og blomster til åbningen af samme festival i Musikhuset.

Læs mere på hjemmesiden – eller kontakt Tina på telefon 22 37 80 90.