Fotolocation

Fotolocation – Clausholm har det hele

Vi udlejer gerne Clausholm Slot som fotolocation. Vi  tilbyder en historisk ramme med højt til loftet og et fantastisk lysindfald gennem store vinduespartier. Slottet er stort og mangfoldigt, hvilket afspejler sig i en vifte af location muligheder, der alle er unikke i sin egen ret.  Vi bruges derfor af alle mulige forskellige  firmaer, bureauer samt mode- og reklamefotografer.

Det er også muligt  at bruge den smukke og historiske barokhave/park som location.

Historisk skønhed – eller råt forfald...

Clausholm Slot er et af Danmarks bedst bevarede barokslotte. Slottet er smukt restaureret, og de store og rigt dekorerede rum med originale møbler fra 1700-tallet samt den gode plads giver fotografen perfekte arbejdsbetingelser. Den stemningsfyldte atmosfære i slottets mange sale, gange og gemakker danner en flot kontrast til moderne design, fashion samt alle andre produkter.

Det samme gør sig gældende udenfor i slotsparken.

Selv efter årtier med konstant restaurering, byder slottet stadig, visse steder, på afskallet maling, laset tapet, rå mure, støv og spindelvæv – alt sammen med et smukt, skævt lysindfald. Det er ikke det Clausholm, vi normalt viser frem, men disse ”rå” rum kan give en foto-optagelse et helt specielt twist, fordi rummene trods kulde og forfald har en helt forunderlig atmosfære af historisk mystik. 

Fotolocation – Clausholm har det hele