Clausholm Selskabslokale

Hold din fest i spændende omgivelser…

Skal du holde stor fest, et fantastisk bryllup, konfirmation, reception – eller måske en firmaevent lidt ud over det sædvanlige?

I Clausholm Selskabslokale har du mulighed for at lave dit helt eget arrangement i skønne, historiske omgivelser med god plads og højt til loftet – en unik oplevelse, som dine gæster vil huske… længe!

Du finder Clausholm Selskabslokale i den sydlige udkant af Clausholm Slotspark lidt syd for Randers. Lokalet ligger i den historiske hovedbygning fra 1860 på Avlsgården til Clausholm Slot.

Se tegning over Clausholm Selskabslokale.

En helt speciel atmosfære

Der er en stemning helt i særklasse både i og omkring Clausholm Selskabslokale – og god plads til op til 100 spisende gæster.

Her er tykke, rå murstensvægge. Lyst og højt til loftet. Skønne gamle vinduer i to niveauer, og store trefløjede glasdøre ud mod den brostensbelagte gårdsplads på den ene side – samt ud mod den store terrasse og Clausholm Slotspark på den anden side.

Bryllupsfest med vielse i slotskirken

Når I holder jeres bryllupsfest i Clausholm Selskabslokale, får I samtidig en unik mulighed for at blive viet i den lille, historiske kirke på Clausholm Slot. Læs mere her.

Fremvisning

I er meget velkomne til at se selskabslokalet, inden I bestemmer jer. Kontakt Klaus Edgert på mobil 30 350 650  eller e-mail mk@clausholm.dk.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om mulighederne her på sitet – eller kontakte sekretær Birgitte Buchsti på telefon 86 49 12 00 eller bb@clausholm.dk, hvis du vil vide mere.