Receptionslokaler

Skal bryllupsreceptionen være den begivenhed, jeres gæster husker som en helt særlig oplevelse? Så er Clausholm Slots spændende og autentiske receptionslokaler et rigtig godt valg.

Lige fra ankomsten strømmer den historiske atmosfære gæsterne i møde. Den brostensbelagte plads foran den smukke trappe med det gamle smedejerns-gelænder er velkomstscenen, der leder ind til de stemningsfyldte, højloftede rum, der i dag er indrettet til receptionslokaler. Bygningen er opført som hovedbygning til Clausholm Slots avlsgård i 1860.

Lokalernes indretning

Receptionslokalet består af 4 sammenhængende rum, hvor 80 personer ubesværet kan cirkulere mellem ståborde og enkelte siddepladser. Allerede i modtagerummet med gavebord og ventesofa befinder man sig midt i receptionen. Også her er opstillet ståborde. Fra det ene lokale er der udgang til terrasse med udsigt over haven. Der er adgang til køkken samt toiletfaciliteter.

Lokalerne fremstår lyse og elegante med imponerende gamle parketgulve og store vinduespartier, som byder på udsigt over slotspark, indgangsparti og gårdsplads. Rummene er fortrinsvis møbleret med moderne interiør, og på væggene ses fotografier fra Clausholm. Gæsterne er velkomne til en spadseretur i slotsparken.

Praktiske oplysninger

Det er tilladt selv at medbringe mad, drikkevarer, blomster, personale og alt andet til receptionen. Champagneglas, ølglas og kaffeservice er til rådighed. Dagen kan også helt eller delvist arrangeres af Clausholm Slots samarbejdspartnere.
Receptionslokalerne udlejes kun i forbindelse med leje af selskabslokalet.

Kontakt

Booking og spørgsmål:
Slotssekretær Birgitte Buchsti
tlf. 86 49 12 00
e-mail bb[at]clausholm.dk

Fremvisning:
Vicevært Klaus Edgert
Mobil 30 350 650
e-mail mk[at]clausholm.dk