Gruppearrangementer

Besøg Clausholm Slot og Park - en fortryllende smuk oplevelse!

Hvert år fra 1. maj og frem til slutningen af september tilbyder Clausholm Slot & Park specielle arrangementer for grupper på mindst 20 personer…

På Clausholm Slot står vi altid klar med et spændende turforslag, når jeres næste udflugt skal arrangeres. Og vi tilrettelægger gerne arrangementet specielt, så det passer til netop jeres ønsker og særlige interesser.

Besøg Clausholm Slot & Park, og hør alle historierne om det gamle slot og om den unge grevedatter, Anna Sofie, som blev bortført fra Clausholm og viet til kong Frederik IV. Hvem ved, hvilke overraskelser I møder på turen rundt – måske Den Hvide Dame…?!

Masser af oplevelser venter

Clausholm Slot & Slotspark fremstår i dag som et af de smukkeste og mest helstøbte barokanlæg i Danmark. Bag de tykke mure gemmer sig et utal af spændende histo-rier – og både slottet og parken med det brusende fontæneanlæg samt det lille, hyggelige kakkelovnsmuseum i slotskælderen er et dejligt udflugtsmål i sommer-halvåret.

Kontakt os – og få den helt perfekte dag

For at vi kan tilrettelægge den helt perfekte dag for jer, foreslår vi, at I lader jer inspirere af vores hjemmeside. Kontakt Clausholm Slots sekretær, Birgitte Buchsti, på telefon 86 49 16 55 / bb@clausholm.dk – og lad os snakke videre om detaljerne, varighed, forventet indhold og pris.

Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer!