Gavekort til Danske Slotte og Herregaarde

Med et gavekort til Foreningen Danske Slotte og Herregaarde vækker du glæde med en eksklusiv gave i særklasse. Gavekortet gælder hos alle medlemmer af forening-en, og kan bruges på alt fra stemningsfyldte ophold og arrangementer til fantastis-ke haveoplevelser, en tur rundt i de historiske bygninger eller spændende fysiske udfordringer.

Sådan køber du gavekortet

Gavekortet til Danske Slotte og Herregaarde fås i forskellige prisklasser, og købes online via Danske Slotte og Herregaarde’s hjemmeside. Man printer selv det præ-sentable gavekort, som viser indbydende fotos af alle slotte og herregårde, der kan besøges. Køb gavekortet her: Gavekort.

Sådan bruger man gavekortet

Gavekortet til Danske Slotte og Herregaarde kan bruges som hel eller delvis beta-ling for besøg hos et af foreningens medlemmer. Se alle stederne her: Her kan gavekortet bruges.

Gavekortet er gyldigt i 3 år. På gavekortet er skrevet en periode, f.eks. 1. april 2015 - 30. april 2015. Det betyder dog ikke, at kortet skal indløses inden for de 30 dage, da det er gyldigt 3 år fra købsdato. I dette tilfælde vil gavekortet være gyldigt indtil 30. april 2018. Systemet vælger altså automatisk den måned, man køber gavekortet i som købstidspunkt, og gavekortet kan dermed bruges 3 år fra den tidsperiode.

Vi glæder os til at byde nogen, du holder af, velkommen på Danske Slotte og Herregårde.