Clausholm med fotografens øjne

Vi stiller skarpt på nogle af Clausholms mange muligheder som fotolocation, set med professionelle øjne...

Clausholm Slot og Slotspark bruges flittigt som fotolocation af både virksomheder, bureauer, mode- og reklamefotografer. Og det er ikke så mærkeligt, for Clausholm ER en fantastisk fotolocation med rigtig mange muligheder. Det er ikke kun noget, vi selv synes, vi har faktisk belæg for vores påstand:

Fotograf Anders Brogaard fik frie hænder

Anders Brogaard er en anerkendt fotograf og en dygtig visuel sparringspartner med eget team og studie i London og Århus. Anders Brogaard rejser normalt ver-den rundt for at fotografere mode til magasiner, kampagner og kataloger, men vi fangede ham på en mørk og grå vinterdag, og sendte ham ud med kameraet for helt på egen hånd at opleve Clausholms muligheder som fotolocation. Det kom der en fantastisk fotoserie ud af...

Havesalen

Vestibulen

Marmorgangen

Sorte Sal

Blå Gang

Rustkammeret

Læs mere om Anders Brogaard Photography

Fantastiske baggrunde...

Mode og reklamefotograf Benny Rytter fra Ålborg (www.ryttersfoto.dk) har også arbejdet på Clausholm. Om lyset og baggrundene siger han:

"Lokalerne og lyset er i særklasse, og det er muligt at få nogle virkelig lækre lys-indfald fra de mange og store vinduer. Desuden giver udsmykningen på Clausholm nogle fantastiske baggrunde til hovedmotivet, som det kan være utroligt svært og omkostningstungt at efterligne i et studie. Jeg kan klart anbefale Clausholm Slot som location."

Det skal simpelthen ses!

Fotografen Michael With var også begejstret, da han lavede en fotoserie til bladet Bryllupsmagasinet. Om sit møde med Clausholm siger han:

”I har ALT på slottet. Store lyse rum, unikt lys… Det meget forskellige lys er med til at løfte de produkter, man fotograferer. Ja, jeg kunne blive ved, for da jeg fik en rundvisning, fandt jeg over 40 fotospot på blot 15 minutter. Det er jo det, man ønsker som fotograf. Nå ja, og så er der jo også parken… Det skal simpelthen SES!”

Ring og hør mere

Vil du vide mere om Clausholm som fotolocation, er du velkommen til at ringe på telefon 86 49 12 00, eller sende en e-mail med dine spørgsmål til Birgitte Buchsti: bb@clausholm.dk!