Foto locations

Fotolocation – Clausholm har det hele

Vi udlejer gerne Clausholm Slot som fotolocation til firmaer, bureauer samt mode- og reklamefotografer, der ønsker at fotografere deres modeller eller produkter i de historiske rammer og det helt specielle lys, som slottets store vinduespartier og højloftede rum lukker ind – eller udenfor i den skønne, barokke slotspark.

Historisk skønhed – eller råt forfald…?

Clausholm Slot er et af Danmarks bedst bevarede barokslotte. Slottet er smukt restaureret, og de store og rigt dekorerede rum med originale møbler fra 1700-tallet samt den gode plads giver fotografen rigtig gode arbejdsbetingelser. Den stemningsfyldte atmosfære i slottets mange sale, gange og gemakker skaber en flot kontrast til moderne design, den nyeste tøjmode og andre produkter. Det samme gør sig gældende udenfor i slotsparken.

Selv efter årtier med konstant restaurering, byder slottet stadig visse steder på afskallet maling og laset tapet, rå mure, støv og spindelvæv – alt sammen med et smukt, skævt lysindfald. Det er ikke det Clausholm, vi normalt viser frem, men disse ”rå” rum giver virkelig en foto-optagelse et helt specielt twist, for trods oplevelsen af kulde og forfald har rummene stadig en helt forunderlig atmosfære over sig. En spændende og skæv fotolocation med uanede muligheder!

Vi hjælper gerne til

Vi ved af erfaring, at man i branchen får mange spændende og utraditionelle idéer. Personalet på Clausholm samarbejder gerne, når et projekt skal gennem-føres – for så vidt, det kan lade sig gøre i den rette respekt for de historiske rammer og det gamle slot.

Når Clausholm lejes som fotolocation, stiller vi (foruden de lejede rum) gerne separate frokost- samt make-up rum til rådighed efter aftale, ligesom vi i dagens løb sørger for frisk frugt og kaffe. Er jeres fotolocation de mere rå omgivelser på Clausholm Slot, kan pauserne naturligvis stadig nydes i slottets smukke og mere behagelige rammer.

Kundereferencer

Sådan sagde et par af de fotografer, vi har haft på besøg:

 – Da jeg fik en rundvisning, fandt jeg over 40 fotospot på blot 15 minutter. Det er jo det, man ønsker som fotograf…

 – Clausholm Slot er forrygende som fotolocation. Lyset er fascinerende og sjovt at lege med, og de smukke rum inspirerer mig til at prøve nye ting…

Klik på linkene herunder, og se de flotte resultater fra nogle af de virksomheder, der tidligere har brugt Clausholm Slot som fotolocation: Bang & Olufsen, Ege Tæpperfotograf Kasper Fuglsang, fotograf Michael With: Bryllupsmagasinet

Priser med mere…

En dags leje af Clausholm Slot som fotolocation koster 12.000 kr. excl. moms.
Leje af enten Havesalen eller Kongesalen koster 8.000 kr. pr. dag excl. moms.

Ring og hør mere om Clausholm som fotolocation på telefon 86 49 12 00, eller send en e-mail med dine spørgsmål til Birgitte Buchsti: bb@clausholm.dk.

Vi glæder os til samarbejdet!