Clausholm i dag

I det smukke østjyske landskab lidt syd for Randers og kun en halv times kørsel fra Århus finder du Clausholm Slot & Slotspark – et af de tidligste og mest helstøbte barokanlæg i Danmark.

Stedet er i privat eje, og slottets vestfløj bebos i dag af 5. generation, Kammer-herre, Hofjægermester Kim A. Berner og Kammerherreinde Berit Førland Berner.

Kim Berner kunne i 2014 fejre hans 60 års fødselsdag. Læs mere.

I Staldgaarden, der ligger umiddelbart nedenfor slottet, bor Kim Berners forældre, Kammerherre Henrik og Kammerherreinde Ruth Berner. De kunne i 2012 fejre deres diamantbryllup.

Med sine knap 900 ha drives Clausholm stadig aktivt som gods og landbrugsvirk-somhed med planteavl, skovbrug, jagtvæsen, boligudlejning samt produktion af juletræer og pyntegrønt.

Sommeren igennem har besøgende mulighed for at opleve slotsparken med vold-graven og det brusende fontæneanlæg – og for at besøge barokslottet med de mange spændende historier.

I Clausholm Selskabslokale er der mulighed for at arrangere en helt speciel fest i skønne, historiske omgivelser med god plads og højt til loftet. Og i forbindelse med leje af selskabslokalet er det nu muligt at blive viet i slotskirken.